Портал, який відповідає на всі "чому"

Des soucis dites le ici
Répondre
DarrylTab

Портал, який відповідає на всі "чому"

Message par DarrylTab »

Днями навідався на сайт Gelios — подивитися, що то за сайт із цікавим ім'ям. Посилання просте: gelios.ua. І одразу зрозумів, що це не ще один пересічний сайт, а справжня скарбниця відповідей на дуже конкретні, іноді неочікувані, але завжди важливі питання.

Ресурс цілком сфокусований на темі "Чому?" — і це його основна особливість. Тут зібрані статті про все, що зустрічаємо в житті: починаючи від будови тіла до звичок звірів і навіть побутової техніки. Наприклад, я одразу знайшов пояснення, чому болять соски при дотику, чому відмовляються брати старі долари в обмінниках, чому виникає печіння у піхві, чому очі втрачають прозорість, чому болить голова ззаду, чому мігрують тварини та чому гарнітура не з'єднується.

Мене особисто найбільше зацікавив текст про каламутні очі — корисні відомості, яку варто знати кожному. Звернув увагу на матеріал про залізо в продуктах: відтепер мені відомо, що печінка лідирує за показниками. Окремо варто сказати — біль у сосках: про це рідко пишуть, а проблема доволі поширена.

Побудова порталу дуже зручна: кожна публікація присвячена на конкретне запитання. Без зайвих слів, тільки суть, причини та варіанти вирішення. І спектр питань дуже широкий — починаючи з медицини до спортивних питань, ґаджетів і природи.

Корисний ресурс, який тепер триматиму в закладках. Адже щодня виникають питання, на які потрібна швидка й чітка відповідь.
Répondre