Друзі, хто розбирається у постільній білизні?? Знайшов корисний ресурс

Des soucis dites le ici
Répondre
Bilizagrit

Друзі, хто розбирається у постільній білизні?? Знайшов корисний ресурс

Message par Bilizagrit »

Усім привіт! Вирішив поділитися цікавим сайтом, раптом комусь із вас треба. Останнім часом щось відчув, що сплю гірше, не висипаюсь, а вранці відчуваю себе, ніби вагони розвантажував. Грішив на стрес, на погоду, а жінка сказала: "Треба змінимо постільну білизну на якісну, а не цю синтетику з ринку". І отут я заліз в мережу.

По правді, вважав, що підбір постільної білизни - це лише "подобається колір чи ні". Аж ні, то цілий всесвіт. Там тобі і бязь, і ранфорс, сатин... Я в цих назвах не розбирався, поки не зайшов на один сайт postilnabilyzna.com.

Народ, оце криниця інформації! Я провів майже годину. Там прямо як в енциклопедії: чітко розкладені всі типи тканин, від бюджетної бязі до преміум сатину та льону. Навіть є табличка з порівнянням щільності та того ж, скільки прань витримає матеріал. Це реально допомогло в'їхати, чому якийсь комплект коштує 800 грн, а другий — 2500.

З цікавого особисто зрозумів:
- Виявляється, насправді, українські та європейські розміри суттєво різняться, і перш ніж купувати треба озброїтися сантиметром заміряти ковдру, а не тупо довіряти напису «євро».
- От чесно, не знав, що тепла фланель влітку — це капець, а якісний сатин реально дихає, бо в неї плетіння ниток інша.
- Там є поради, як правильно прати, щоб колір не полиняв після кількох прань. Болісна тема для тих, у кого пралка працює цілодобово.

Зрештою вирішив замовити на пробу сатиновий набір від вітчизняного бренду (підтримали українське). Поки все чудово — спимо як убитий, білизна дуже приємна до тіла, не збивається й не іскрить.

Загалом, якщо ви, як і автор, до останнього часу вважали, що підковдра — це не те, в що треба заглиблюватись, дуже рекомендую зазирнути огляд на цьому ресурсі. Це дійсно економить і час, і гроші на підбір та вберігає від придбання кота в мішку. Всім здорового сну!
Répondre